2013. szeptember 17., kedd

Sárgarépás joghurtos saláta

Valami alternatívát kerestem a káposzta salátára, és a colesaw jutott eszembe. Jégsaláta volt a hűtőben, répa és hagyma a kertben. Hamburger zsömlébe tökéletes volt. :)

Hozzávalók:

1 kisebb fej jégsaláta
3 nagyobb répa
1 pohár szójajoghurt / natúr bio joghurt
1 kis fej lilahagyma
1 tk gyümölcscukor
1/2 tk só
1/2 citrom leve


A jégsalátát apróra tépkedjük. A répát megpucoljuk, mossuk, reszeljük. A lila hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Mindezt egy nagy tálba tesszük.
A cukrot (candida diétában sztívia), a sót és a citrom levét a joghurttal egy nagyobb pohárban elkeverjük és a zöldségekre öntjük.
Fogyasztás előtt rövid ideig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.



Nincsenek megjegyzések: